Innosmart

Ismerj meg minket!

Az i4S CAGE két nagymúltú cég, az Innosmart Kft. szoftverfejlesztő vállalat és a HR Pharma kutatócég együttműködéseként jött létre.

Cél volt egy olyan laboratóriumi állatvizsgálati eszköz létrehozása, amely megoldást nyújt a piacon fellépő megoldandó problémákra és olyan átfogó megfigyelést és elemzést tesz lehetővé, amelyre mindeddig nem volt lehetőség a jelenleg elérhető eszközökkel.

Innosmart

A konzorciumvezető Innosmart Kft. 2007-ben jött létre üzleti intelligencia alapú szoftvertermékek fejlesztésére és forgalmazására. 2009 és 2012 között több, nemzetközi piacra szánt terméket fejlesztett. IBSystem elnevezésű vállalatirányítási rendszere gazdag funkcionalitása mellett a több, eltérő tevékenységet végző telephellyel működő vállalkozások igényeire nyújt megoldást. A vállalat ISO 9001 minősítés szerint működik, alkalmazottainak létszáma 40 fő körül alakult az elmúlt években. „25 éve dolgozunk azért, hogy vállalatirányítási rendszerek és átfogó informatikai szolgáltatások terén kiemelkedő megoldásokat nyújtsunk kis-, közép- és nagyvállalatok részére. Munkatársaink között tudhatunk kiterjedt tudással és sok éves fejlesztői múlttal rendelkező senior szakembereket és agilis, gyorsan fejlődő, kiemelkedően tehetséges fiatal kollégákat is.„

HR Pharma

A HR Pharma Kft. 2005-ben preklinikai gyógyszerfejlesztési és vizsgálati feladatokra alakult hazai mikrovállalkozás, amely a gyulladásos-, keringési- daganatos betegségekre vonatkozóan, a metabolikus szindrómás modellrendszerekben folytatja tevékenységét Szegeden. Ezen kívül nagy tapasztalattal rendelkeznek az állatkísérletes farmakológiai, toxikológiai vizsgálatok tervezésében, új technológiák adaptálásában, valamint a biztonságos adatkezelésben.Referenciái között megtalálható a Citoxlab csoporthoz tartozó Solvo Biotechnológiai Zrt., Adware Research Kft., Biospin Kft., Synaptogenex Kutató és Fejlesztő Kft és a Kiskun Kutatóközpont Kft. Nemzetközi partnerei közül kiemelendő az Eli-Lilly & Co (Ausztria), a Bayer Schering Pharma AG (Németország) valamint a Johnson & Johnson Pharmaceutical Research & Development, LLC. (USA). 

Cím

1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 120.

Telefonszám

+36 70 3209048

E-mail

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.